Alkmaars PrachtKoor 10 jaar.

Lieve mensen,

Ongeveer tien jaar geleden werd ik wakker
na een soort brainwave. Combineer je
hobby en je werk; zingen en de zorg voor
mensen met een verstandelijke beperking.

Ik maakte flyers, huurde een ruimte, maakte een lijst met liedjes, schreef een persbericht en in maart 2008 begonnen we met 17 mensen een koor…..  een Prachtkoor bleek later.

Ondertussen heeft het koor 26 leden,een koormap met 195 liedjes, en hebben we al 64 keer opgetreden …….. zelfs  in het Concertgebouw in Amsterdam in 2016 en in het Muze theater van Noordwijk in 2017. En voor een optreden  in de Grote Kerk (500 man publiek…) zijn we niet eens meer zenuwachtig!

Er is een hele groep van vrienden en vriendinnen die vrijwillig het prachtkoor ondersteunt.
Er is een Stichting Alkmaars PrachtKoor, met een gedreven bestuur ! En ik ben nog steeds de supertrotse dirigente !

In 2018 bestaat het koor dus tien jaar …………….
We hebben plannen voor  een feest, een jubileumoptreden in
De Vest en een documentaire over het koor !

Wij zijn ontzettend blij met de steun van Het Victoriefonds, van het Fonds Verstandelijk Gehandicapten, de Rotary Alkmaar De Waag, Taqa Cultuurfonds, de gemeente Alkmaar en het Prins Bernhard cultuurfonds.
Maar …… onze begroting is nog niet rond!!!

Dus als je denkt, ik wil wel iets bijdragen aan de activiteiten van dit jubileumjaar, doe dat dan! Elk bedrag - groot of klein - is welkom !
(Bankgegevens)

Als jouw bedrijf  een advertentie wil plaatsen, ook dat kan !

Wij hopen dat met alle subsidies en financiële bijdragen het jaar 2018 een topjaar gaat worden voor de zangers en zangeressen van het PrachtKoor.

Uiteraard hopen we jullie allen ook te zien op het jubileumoptreden op vrijdagavond 15 juni 2018 in de kleine zaal van de Vest !!

Heel hartelijke groet,

Els van Dijck